Και δεν πρόκειται

Ούτε καν των καταχωρημένων. Δεν υπάρχει τρόπος κάποιος να προβληθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Όντως

Αμέτρητες ώρες έρευνας και ανάπτυξης για να προκύψει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα με τόσες νέες, προηγμένες λειτουργίες.

Σας καλωσορίζουμε στην GRP | Greek Pages

Με πάνω από 10.500 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως και την πρωτοστασία στις τοπικές αναζητήσεις Google σε παραπάνω από 100 κατηγορίες επαγγελμάτων

GRP | Greek Pages

GRP | Greek Pages

Η ιδέα ξεκίνησε τέλη του 2010, να υπάρξει ένας πλήρης, δυναμικός τοπικός κατάλογος των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο, o οποίος να διακρίνεται από την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του, όπως και την αποτελεσματικότητά του.

Σήμερα, με πολλές εκατοντάδες καταχωρήσεις και τις πρώτες θέσεις στις σχετικές αναζητήσεις Google σχετικές με το επάγγελμα και την δραστηριότητα, συνεχίζουμε δυναμικά καταχωρώντας τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του δήμου μας, παρέχοντας ένα σοβαρό – με έμφαση στο περιεχόμενο και μόνο – βήμα προβολής.

Παντού

Από monitors των 60 ιντσών, μέχρι tablets και smartphones οποιονδήποτε διαστάσεων οθόνης και λειτουργικού ( android, iphone, windows phone ).

Με απόλυτο σεβασμό

Και κυρίως εξ' αιτίας της κοινής αισθητικής, τα ζητούμενα της Google όσον αφορά την υγιή προώθηση και την εμπειρία χρήστη υπήρχαν συνήθως πριν καν ζητηθούν.

Νέα Καταχώρηση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας εντός της ίδιας ημέρας για να ολοκληρώσουμε την εγγραφή σας.

Εάν δεν υπάρχει το απαραίτητο υλικό (κείμενα, φωτογραφίες) μην ανησυχείτε καθόλου. Λαμβάνοντας τις απαραίτητες επιγραμματικές πληροφορίες από εσάς,  δημιουργούμε την άψογη καταχώρησή σας (πάντοτε με την δική σας τελική έγκριση)

ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

Επαλήθευση

Τρόποι πληρωμής

Με την χρεωστική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της VIVA PAYMENTS κάνοντας κλικ πιο κάτω

Αντικαταβολή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (θα αποσταλεί στο e-mail σας)

*Με την επιβεβαίωση της κατάθεσης θα λάβετε ηλεκτρονικά και το σχετικό παραστατικό.

viva-payments

€ 50,00 ΠΛΗΡΩΜΗ