Και δεν πρόκειται

Ούτε καν των καταχωρημένων. Δεν υπάρχει τρόπος κάποιος να προβληθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Όντως

Αμέτρητες ώρες έρευνας και ανάπτυξης για να προκύψει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα με τόσες νέες, προηγμένες λειτουργίες.

GRP | Greek Pages

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριολεκτικά, παντού

Από monitors των 60 ιντσών, μέχρι tablets και smartphones οποιονδήποτε διαστάσεων οθόνης και λειτουργικού ( android, iphone, windows phone ).

Με απόλυτο σεβασμό

Και κυρίως εξ' αιτίας της κοινής αισθητικής, τα ζητούμενα της Google όσον αφορά την υγιή προώθηση και την εμπειρία χρήστη υπήρχαν συνήθως πριν καν ζητηθούν.

Πληροφορίες

H GRP | Greek Pages

Η ιδέα ξεκίνησε τέλη του 2010, να υπάρξει ένας πλήρης, δυναμικός τοπικός κατάλογος των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων στην χώρα , o οποίος να διακρίνεται από την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του, όπως και την αποτελεσματικότητά του.

Σήμερα, με εκατοντάδες καταχωρήσεις και τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις Google σχετικές με το επάγγελμα και την δραστηριότητα, συνεχίζουμε δυναμικά καταχωρώντας τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, παρέχοντας ένα σοβαρό – με έμφαση στο περιεχόμενο και μόνο – βήμα προβολής : σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Google, το 55% των Ελλήνων είναι χρήστες του διαδικτύου, ενώ 3.5 εκατομμύρια συμπολίτες μας αναζητούν κάθε ημέρα ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο διαδίκτυο.

Στην GRP δεν θε βρείτε διαφημίσεις τρίτων, ούτε καν των καταχωρημένων. Δεν υπάρχουν, ούτε πρόκειται να υπάρξουν. Επίσης δεν θα συναντήσετε καμία πλειστηριαστικού τύπου λειτουργία.

Οι καταχωρήσεις δημιουργούνται αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα την χρονική σειρά καταχώρησης : δεν υπάρχει τρόπος κάποιος να παρουσιαστεί με άλλη σειρά καταχώρησης ή να υπάρξουν επιπλέον τρόποι προβολής στην και από την ιστοσελίδα μας.

Η ύπαρξη του οδηγού οφείλεται στην ιδέα του υγιούς ανταγωνισμού και της αλληλεγγύης και όχι σε πρακτικές που καταστρατηγούν αυτές της έννοιες. Δημιουργήθηκε για να τονώσει την αγορά και την παροχή υπηρεσιών και να προσφέρει ένα ισχυρό -αλλά ταυτόχρονα οικονομικά βατό από όλους- εργαλείο προβολής.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

logo