ΣΧΟΛΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΕΠΟΛΙΑ-ΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Description

 


Mε απεριόριστη αγάπη και σεβασμό  εκπαιδεύουμε τους αθλητές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Να διδαχθούν το ήθος, την πειθαρχία, την ομαδικότητα, την υπακοή, την αυτοσυγκέντρωση, το θάρρος, την επιμονή, την αυτοπεποίθηση, τον σεβασμό, την οριοθέτηση, την αυτοεκτίμηση.

Η ΑΤΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα και γι αυτό βραβεύτηκε από την UNESCO για την προσφορά της στον αθλητισμό, την οικογένεια και το παιδί.

Είναι ο μόνος σύλλογος στο Δήμο της Αθήνας με εξαιρετικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Οι αθλητές μας συμπεριλαμβάνονται στην Εθνική Ομάδα κάνοντας τη χώρα μας περήφανη.

Επίσης επί σειρά ετών η Ένωση Ταεκβοντό Ν. Ελλάδας βραβεύει  στους κορυφαίους του χώρου τους αθλητές μας, την προπονήτρια μας και το σύλλογο μας.

 

Λειτουργούν τμήματα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Baby, junior, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, αυτοάμυνας και αγωνιστικό τμήμα, στα οποία διδάσκουν άρτια εκπαιδευμένοι δάσκαλοι.

 

Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ βοηθά ιδιαίτερα παιδιά με υπερκινητικότητα, διάσπαση προσοχής, δυσλεξία κλπ. 

Οι εγκαταστάσεις μας είναι  υπερσύγχρονες με εξαερισμό, κλιματισμό, θέρμανση, Wi-fi, Internet και TV. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά τους από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης απολαμβάνοντας τον καφέ τους είτε στο σαλόνι, είτε στη βεράντα του συλλόγου.

 

Ο σύλλογος μας παρέχει τις υπηρεσίες του σε χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα έχει ειδικές τιμές για μέλη της ίδιας οικογένειας και ανέργους. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης δίνουμε δώρο μια εβδομάδα μαθημάτων για να γνωρίσετε το Ολυμπιακό Άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά ώστε να σας παρέχουμε κάθε δυνατή πληροφορία για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

 

 

.

..
.
.

ΑΘΑΝΑΤΩΝ 35 ΚΑΙ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 52, ΣΕΠΟΛΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2130 253458
ΚΙΝ: 694 5599966

ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΚΑ 16 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2223373
ΚΙΝ: 697 6742874

Επικοινωνια

Contact

Location

ΣΧΟΛΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΕΠΟΛΙΑ-ΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

 

Contact

ΣΧΟΛΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΕΠΟΛΙΑ-ΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
  • By admin
  • Email: outstream.lab@gmail.com
Please create a form with contact 7 and add.

Theme Settings > Item Pages > Contact > Contact Form ID