ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΑΕ KWON DO ΜΟΣΧΑΤΟ – Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Description

Προφίλ Τέχνης

Προφίλ Τέχνης

Βασική αρχή του Τάε Κβο Ντο είναι η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποδώσει σωματικά, γι’ αυτό και καλλιεργούνται συνεχώς στην προπόνηση από αυτούς που ασκούν το άθλημα.

Αν και το Τάε Κβο Ντο διδάσκει και τη χρήση των χεριών στη μάχη, τόσο ως μέσου άμυνας όσο και ως μέσου επίθεσης, εν τούτοις είναι μια πολεμική τέχνη που δίδει έμφαση στα λακτίσματα.

Οι αρχές του Τάε Κβο Ντο, όπως τις κατέγραψε ο ιδρυτής του αθλήματος Στρατηγός Τσόι Χονγκ-χι μέσα στην Εγκυκλοπαίδεια του Τάε Κβο Ντο που ο ίδιος έγραψε, είναι οι εξής:

  • Ευγένεια (Γε Ούι)
  • Εντιμότητα (Γιομ Τσι)
  • Επιμονή (Ιν Νάε)
  • Αυτοέλεγχος (Γκουκ Γκι)
  • Ακατάβλητο Πνεύμα

 

Ο Α.Σ Προμηθέας στο Μοσχάτο είναι ένας χώρος που πραγματοποιει προπονησεις στο παραδοσιακο ταε κβο ντο αλλα και σε επιπεδο πρωταθλητισμου.

Από τις πλέον διάσημες πολεμικές και μαχητικές τέχνες όπως το Ταεκβοντό,(ολυμπιακο αθλημα από το 2000) κυρίως λόγω της θεαματικής του κινησιολογίας και της έμφασης του στον αγωνιστικό τομέα.

Ο Α.Σ Προμηθέας με τους διαπιστευμένους εκπαιδευτές του καλύπτει την εκμάθηση μίας μεθόδου αυτοάμυνας ,τη σωματική και ψυχική εκτόνωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ασκουμένων.

Ο συλλογος είναι αναγνωρισμενος από ολους τους κρατικους φορεις και συμμετεχει σε ολες τις εγχωριες διοργανωσεις αλλα και σε παγκοσμιο επιπεδο.Eπισημος εξεταστης της ομοσπονδιας για τις προαγωγικες εξετασεις των ζωνων που πραγματοποιουνται στον συλλογο μας είναι ο Κυριακος Παρασιδης προπονητης της εθνικης ομαδας από το 1999.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Κωνσταντίνος Κουρεντής είναι ο προπονητής του Α.Σ Προμηθέας.

Με πολυετή εμπειρία και πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του,υπήρξε Πρωταθλητής και Κυπελούχος Ελλάδας στο Ταεκβοντό και με αξιόλογη παρουσία και συμμετοχή σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα..,.

Παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα ταε κβο ντο και αυτοαμυνας.

Επικοινωνια

Contact

Location

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΑΕ KWON DO ΜΟΣΧΑΤΟ – Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

 

Contact

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΑΕ KWON DO ΜΟΣΧΑΤΟ – Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
  • By Creative Office
  • Email: grp@grp.gr
Please create a form with contact 7 and add.

Theme Settings > Item Pages > Contact > Contact Form ID