ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΒΙΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Description

Η Βίο-απολύμανση έχει ως κύρια δραστηριότητα τις υπηρεσίες Δημόσιας υγείας (Απεντόμωση-Απολύμανση-Μυοκτονία-Απώθηση ερπετών).

Παρέχουμε συμβουλές και υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας σε ιδιώτες για προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν στις κατοικίες τους, σε εξοχικές κατοικίες και σε οικοδομές.

Αναλαμβάνουμε έργα απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας σε Δημόσια και Δημοτικά κτίρια όπως Δημαρχεία, Περιφέρειες, Αστυνομικά Τμήματα και κτιριακές εγκαταστάσεις με ευπαθείς ομάδες ατόμων όπως σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γηροκομεία κ.ά.

Επίσης, αναλαμβάνουμε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως ταβέρνες εστιατόρια, κρεοπωλεία, κ.ά τόσο στο κομμάτι της απολύμανσης και της εξολόθρευσης (Απεντόμωση-Μυοκτονία) όσο και στην συμβουλευτική που αφορά κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε διάφορες επιχειρήσεις και εργοστάσια που δεν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα με τρωκτικά, έντομα ή φίδια.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την Απεντόμωση και Μυοκτονία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ενώ τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την Απολύμανση είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ).

Επίσης, η επιχείρηση δραστηριοποιείται στα Δασοτεχνικά έργα, αναλαμβάνοντας διάφορα Δημόσια έργα, αλλά και παρέχοντας τις υπηρεσίες της και σε ιδιώτες.

 

Απεντόμωση

 

Η απεντόμωση εφαρμόζεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και σε επιλεγμένα σημεία εξωτερικά των κτηρίων. Η εφαρμογή της Απεντόμωσης περιλαμβάνει 3 βασικά στάδια:

 1. i) Ψεκαστικές εφαρμογές εσωτερικά στους χώρους και εξωτερικά περιμετρικά των κτηρίων καθώς και σε υπονόμους και φρεάτια με εγκεκριμένες δραστικές ουσίες από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.
 2. ii) Εφαρμογή gel σε επιλεγμένα σημεία εσωτερικά των χώρων.

iii) Εφαρμογές με ειδικά εγκεκριμένα σκευάσματα για την καταπολέμηση των ιπτάμενων εντόμων (κυρίως μύγα) κατά τους θερινούς μήνες.

 

Μυοκτονία

 

Η μυοκτονία μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μία πολυσύνθετη εργασία η οποία απαιτεί:

 1. i) Ανάπτυξη ενός δικτύου δολωματικών σταθμών ασφαλείας στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου και περιμετρικά του, για την αποφυγή εισόδου των τρωκτικών στο εσωτερικό του κτηρίου.
  ii) Τοποθέτηση ειδικών μεταλλικών παγίδων πολλαπλών συλλήψεων σε επιλεγμένα σημεία στο εσωτερικό του κτηρίου,

Σκοπός της προγραμματισμένης μυοκτονίας είναι η αποφυγή εισόδου των τρωκτικών εντός κτηριακών εγκαταστάσεων τα οποία είναι και η αιτία πολλών μολυσματικών ασθενειών όπως και αιτία καταστροφής των κτηρίων.

 

Απολύμανση

 

Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες (χλώριο, νάτριο, αμμωνία, κ.ά). Πραγματοποιείται με καθολικό ψεκασμό των επιφανειών και δαπέδου.

 

Απώθηση ερπετών

 

Για την απώθηση ερπετών χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα σκευάσματα τα οποία τοποθετούνται ή διασκορπίζονται (ανάλογα το σκεύασμα) περιμετρικά σε εξωτερικούς χώρους και σε σημεία εισόδου ερπετών. Η απώθηση των ερπετών πραγματοποιείται από την οσμή των σκευασμάτων.

Επικοινωνια

Contact
 • ΔιεύθυνσηΑρχαίας Πέλλας 4, 69132, Κομοτηνή
 • Τηλέφωνο25310 83 312 | 6947 862 296
 • e-mailbioapolumansi@gmail.com
 • Κατηγορία ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
 • Τοποθεσία Κομοτηνή
 • Tag απεντομωσεις κομοτηνη, απυλυμανσεις κομοτηνη, μυοκτονιες κομοτηνη

Location

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΒΙΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

 

Contact

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΒΙΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
 • By admin
 • Email: outstream.lab@gmail.com
Please create a form with contact 7 and add.

Theme Settings > Item Pages > Contact > Contact Form ID