ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΚΙΕΣ-ΕΥΡΩΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ

Description

Κλιματισμός

Για το σπίτι…

Συνεργαζόμενη με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές, η Ευρωκλιματιστική διαθέτει μία πλούσια γκάμα συστημάτων κλιματισμού οικιακής χρήσης. Αθόρυβα, αξιόπιστα, εύχρηστα, με μοντέρνα σχεδίαση και υψηλή ενεργειακή απόδοση, εγγυώνται ιδανικό κλίμα στον χώρο σας, χειμώνα-καλοκαίρι. Το εύρος των επιλογών περιλαμβάνει:

– Μονάδες Τοίχου (τύπου split)
– Μονάδες Οροφής
– Μονάδες Δαπέδου
– Πολυζωνικά Συστήματα (multi)

 

Για τις επιχειρήσεις…

Με 10ετή εμπειρία σε επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού, η Ευρωκλιματιστική μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, από μικρούς επαγγελματικούς χώρους και γραφεία, μέχρι μεγάλες ξενοδοχειακές και βιομηχανικές μονάδες. Ολοκληρωμένα συστήματα μέγιστης ενεργειακής απόδοσης, διακρίνονται για την ευκολία εγκατάστασης και συντήρησής τους, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν προηγμένες δυνατότητες κεντρικής διαχείρισης και αυτοδιάγνωσης, διασφαλίζοντας αδιάλειπτη ομαλή λειτουργία και οικονομία. Το εύρος των επιλογών περιλαμβάνει:

– Μονάδες Δαπέδου και Fan Coil Units (FCU)
– Μονάδες Οροφής (τύπου κασέτας)
– Kρυφές Mονάδες Oροφής (καναλάτες)
– Συστήματα Μεταβλητού Ψυκτικού Μέσου (VRV)
– Ιονιστές – Kαθαριστές Αέρα
– Υγραντήρες – Αφυγραντήρες
– Αεροκουρτίνες

 

Για εκθεσιακούς χώρους…

Η Ευρωκλιματιστική είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στον ελληνικό χώρο που διαθέτουν ολοκληρωμένα συστήματα κλιματισμού προς ενοικίαση, κατάλληλα για την κάλυψη των αναγκών πρόσκαιρων γεγονότων και εκδηλώσεων, όπως εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια. Διατίθεται μία πλούσια γκάμα επαγγελματικών μονάδων δαπέδου και οροφής, θερμικής απόδοσης 65.000-120.000 BTU, ικανές να κλιματίσουν επιφάνειες έως 20.000τ.μ. Η Ευρωκλιματιστική αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την μεταφορά και εγκατάσταση των μονάδων στον χώρο σας, καθώς και την τεχνική υποστήριξή τους για όλη την διάρκεια της ενοικίασης.

Επικοινωνια

Contact

Location

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΚΙΕΣ-ΕΥΡΩΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ

 

Contact

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΚΙΕΣ-ΕΥΡΩΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ
  • By admin
  • Email: outstream.lab@gmail.com
Please create a form with contact 7 and add.

Theme Settings > Item Pages > Contact > Contact Form ID