ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥΜΠΑ – BUDO FIGHTERS

Description

A.Σ ΒUDO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το budo (μπούντο) κυριολεκτικά σημαίνει δρόμος της μάχης. Ασιατικής προέλευσης ορολογία, η οποία παγκοσμίως επικοινωνεί τον κόσμο των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών σπορ. Το 2004 δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη ένας άρτια εξοπλισμένος και πλήρως εξειδικευμένος χώρος 1000τ.μ. όπου διδάσκονται αποκλειστικά τέχνες μάχης και εξειδικευμένα προγράμματα εναλλακτικής αεροβίωσης.

Σήμερα διδάσκονται στο budo, Muay Thai, Kick Boxing, Μάχη Υποταγής, Tae Kwon Do, Aikido, Capoeira, Yoga, Pilates και άλλα. Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν τόσο η συνύπαρξη ιδιαιτέρων και αναγνωρισμένων πολεμικών τεχνών, όσο και η ανεύρεση και επιλογή των καταλληλότερων δασκάλων. Μπορούμε, όμως, σήμερα να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι στο budo διδάσκουν οι κορυφαίοι του είδους δάσκαλοι. Εκτός αυτών, συνεχώς προγραμματίζονται σεμινάρια και επαφές με πολλούς Έλληνες και ξένους μετρ των πολεμικών τεχνών.

Σημαντικό βήμα αποτελεί και η λειτουργία της παιδικής ακαδημίας στο Kick Boxing , στο Tae Kwon Do, στο Ken Do και στο Ai Ki Do, στην οποία γυμνάζονται παιδία ηλικίας τριών μόλις ετών. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η ύπαρξη της υποστηρικτικής ομάδας των επιστημονικών συνεργατών σε περαιτέρω θέματα προπονητικής, τόσο στα βάρη, όσο και σε θέματα διατροφής και ψυχολογικής προετοιμασίας των αθλητών.

Στόχος και κύριο μέλημα του A.Σ. Μπούντο Θεσσαλονίκης είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων για σωστή και ακέραιη εκμάθηση πολεμικών τεχνών, αλλά επίσης και η δημιουργία αθλητών και πρωταθλητών παγκοσμίου επιπέδου. Σήμερα το Μπούντο θεωρείται το πλέον εξειδικευμένο και κορυφαίο πρότυπο κέντρο πολεμικών τεχνών, όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο χώρος της σχολής διαμορφωμένος σε ευρωπαϊκά πρότυπα και βασισμένος στο νέο αθλητικό νόμο, διπλασιάστηκε από 600 σε 1000τ.μ. για την κάλυψη των αναγκών όλων των τμημάτων.

Επικοινωνια

Contact
  • ΔιεύθυνσηΑναξιμένους 20, 544 54, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • Τηλέφωνο2310 911 099
  • e-mailbudo-arts@hotmail.com
  • Ιστοσελίδαhttp://budo-arts.gr/
  • Κατηγορία ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥΜΠΑ
  • Τοποθεσία Τούμπα
  • Tag aikido, boxing, budo arts, budo fighters club, budo fighters thessaloniki, capoeira, grav maga, k1, karate, muay thai, personal training, tae kwon do, yoga, παιδικα τμηματα, παιδικες ακαδημιες, σχολες πολεμικων τεχνων, σχολες πολεμικων τεχνων ανω τουμπα, σχολες πολεμικων τεχνων τουμπα

Location

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥΜΠΑ – BUDO FIGHTERS

 

Contact

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥΜΠΑ – BUDO FIGHTERS
  • By Creative Office
  • Email: grp@grp.gr
Please create a form with contact 7 and add.

Theme Settings > Item Pages > Contact > Contact Form ID