ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Description

Το συνεργείο αυτοκινήτων Παπαδόπουλος, που έχει την έδρα του στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης από το 1984, εξειδικεύεται στην επισκευή και το service παντός τύπου επιβατικών αυτοκινήτων με επαγγελματισμό και αξιοπιστία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων μας στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, εκτός από επιβατικά αυτοκίνητα επισκευάζονται και επαγγελματικά ελαφρύ τύπου, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται διάγνωση βλαβών και επισκευή των μηχανολογικών του οχήματός σας.

Επίσης, αναλαμβάνουμε τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων σας, βασισμένοι στη γνώση και την εξειδίκευσή μας πάνω στο αντικείμενο και εκδίδουμε κάρτα καυσαερίων, καθώς επίσης αναλαμβάνουμε και το ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου σας.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, τα σύγχρονα μηχανήματά μας, καθώς και η διαρκής εξέλιξή μας στον χώρο, είναι ο συνδυασμός για την επιτυχία μας και για τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας Παπαδόπουλος στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει και υπηρεσίες ηλεκτρολογείου, ενώ πουλάει και επισκευάζει και ελαστικά.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνια

Contact

Location

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Contact

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • By Creative Office
  • Email: grp@grp.gr
Please create a form with contact 7 and add.

Theme Settings > Item Pages > Contact > Contact Form ID