ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

Description

Δημήτριος Ξενάκης
Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Ο κος Ξενάκης Δημήτριος, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Medical University of Sofia(1992-1998).Εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (1999-2001)στο Π.Ι.Αδένδρου / Κ.Υ.Χαλάστρας.Κατόπιν εκπαιδεύτηκε στην γενική χειρουργική στο Θεαγένειο Αγτικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Ουρολογία στο Γ. Ν. Σερρών (2003-2005) όπου και παρέμεινε έως και το 2008 παρέχοντας τις υπηρεσίες του παράλληλα και στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Την ειδικότητά του στην Ουρολογία ολοκλήρωσε στο Γ. Ν. Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος» όπου και έλαβε την ειδικότητα του Χειρουργού Ουρολόγου το 2011.Το 2011 επίσης παρακολούθησε τον κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με θέμα την Ενδοουρολογία όπου και απέκτησε τον τίτλο «Master of Endourology «, μετά από επιτυχείς εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια των ετών αυτών έχει πλούσιο επιστημονικό έργο, έχοντας πραγματοποιήσει ομιλίες σε ουρολογικά συνέδρια καθώς και έχει συγγράψει πολλές εργασίες στον περιοδικό Ιατρικό Τύπο καθώς και σε ιατρικά συνέδρια.

Έχει τον τίτλο «Master of Endourology «, με εξειδίκευση στην Ενδοουρολογία και ειδικότερα στην Ουρητηροσκοπική και Διαδερμική Λιθοτριψία.

Σήμερα, ο κος Ξενάκης Δημήτριος διατηρεί ιδιωτικά Ιατρεία στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλάστρα. Ασκεί την Ουρολογική ειδικότητα, έχοντας την πολυετή εμπειρία ανοικτών και ενδοσκοπικών επεμβάσεων. Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής εταιρείας, της Ουρολογικής εταιρείας Βορείου Ελλάδος και της European Association of Urology. Είναι επιστημονικός συνεργάτης και Χειρουργός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνια

Contact
  • ΔιεύθυνσηΚ. Ζωγράφου 16, 57300 Χαλάστρα
  • Τηλέφωνο2310 793 443
  • e-mailxenakisdim@hotmail.com
  • Κατηγορία ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ
  • Τοποθεσία Χαλάστρα Θεσσαλονίκης

Location

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

 

Contact

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
  • By admin
  • Email: outstream.lab@gmail.com
Please create a form with contact 7 and add.

Theme Settings > Item Pages > Contact > Contact Form ID